Trevlig bar i Jönköping

För dig som vill ha en trevlig kväll ute, är https://www.shootersbiljard.com/ ett bra alternativ. Här kan du både kolla på sport och spela biljard. Det finns också stora möjligheter att äta och dricka gott till rimliga priser. Ett perfekt alternativ både för stora och små sällskap.

Om ni letar efter en rolig aktivitet som alla kan vara med på, finns en bra biljardhall på nedanvåningen. Biljard är en rolig sport som alla kan spela, och kan med fördel kombineras med öldrickande. Perfekt för firmafesten med andra ord. Det kan vara läge att boka i förväg om ni är ett lite större sällskap, för att vara säker på att ni får borden bredvid varandra. Om ni bara är två personer som ska spela funkar det utmärkt att komma på drop-in.

Eftersom Jönköping är en studentstad finns det givetvis erbjudanden som passar studenters ekonomi. I det fallet är det måndagar som gäller, då det serveras billig mat och dryck mot uppvisande av giltigt student-ID. Det går också att spela biljard en gratis en timma.

Bra bar för afterwork

Om ni är ett sällskap som letar efter en lämplig plats för after work finns givetvis dem möjligheten. Varje fredag mellan 16-20 serveras en prisvärd buffé, och det är då nedsatta priser i baren. Perfekt för att varva ned efter en hård vecka.

Här finns också möjlighet att kolla på ditt favoritlags matcher på TV, oavsett om det handlar om fotboll eller hockey. Att se på en match i en bar är troligtvis det näst bästa efter att se den live på plats. Att uppleva spänningen och stämningen tillsammans med andra fans, lyfter alltid upplevelsen. Här kan du dessutom äta och dricka gott under tiden.